Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Tekno Odin föll tungt

Foto: Malin Albinsson/TR BILD
Tekno Odin underpresterade i går på Forus. Foto: Malin Albinsson/TR BILD

Norske kallblodsstjärnan Tekno Odin gick inte alls att känna igen vid tisdagens start på Forus.

Publicerad:

Det var hästens tredje lopp efter ett längre skadeuppehåll. Efter att först blivit tvåa och därefter vunnit fick nu Tekno Odin (e. Moe Odin) nöja sig med ett sjättepris, långt efter vinnande G.Jerken. Det syntes tydligt att något inte stod rätt till.
– Jag är negativt överraskad över insatsen. Tekno Odin värmde fint, men jag kände efter 500 meter att hästen hade en dålig dag. Jag hoppas att det just var en dålig dag och att inte det är något nytt galet med det ben som han haft problem med tidigare, för då kan karriären vara över. Jag blev dock lite lugnare efter att känt på benet efter loppet och konstaterat att det inte ömmade. Vi får dock göra en grundlig kontroll av Tekno Odin under torsdagen, sade tränaren Öystein Tjomsland till Trav Og Galopp-Nytt.

Tekno Odin har hittills tagit 70 segrar på 114 starter och tjänat nästan 10,5 miljoner norska kronor.

ANNONS

Ämnen i artikelnSå jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

ANNONS