Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Tillman tillbaka: "Klart man har längtat"

Foto: Mikael Wikner/Kanal 75
Jennifer Tillman gör comeback på tisdag. Foto: Mikael Wikner/Kanal 75

På tisdag är Jennifer Tillman tillbaka i sulkyn – som nybliven mamma. Tillman har två styrningar på Solvalla, hennes första sedan i oktober i fjol.

Publicerad:

– Jag kände att det var dags nu. Det är klart att man har längtat efter att köra ett tag, så det ska bli jätteskoj, säger Jennifer Tillman som sitter upp bakom Per K Erikssons Sliding Home samt sambon Henrik Larssons Nomi Sunrider.
– Det blir första loppen på länge, men jag har inte varit borta helt och hållet. Jag har varit ute och kört lite här hemma.

Anledningen till frånvaron var som bekant att Tillman väntade barn. I februari blev hon och Henrik Larsson föräldrar till en pojke.
– Allt har gått jättebra och han mår bara fint.

Och hur mår du?
– Bara bra, jag också. Det är ett lite annorlunda liv nu, men det är mysigt.

Hur mycket kommer du att köra nu under den närmaste framtiden?
– Jag smyger i gång och tar det som det kommer. Jag får passa på när det fungerar. Det gäller ju att få ihop allt, men på Solvalla är det inga problem. Hans pappa är ju där och får ta honom. Det är inte svårare än så.

ANNONS

Ämnen i artikelnSå jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

ANNONS