Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Toppstammad treåring till Bergh

Foto: Christer Norin/ALN
Alfred Zonett och Ulf Ohlsson vid segern i Gävle. Foto: Christer Norin/ALN

Muscle Hill som pappa och ett av Sveriges genom tiderna bästa ston som mamma. Roberth Bergh har fått ett spännande nyförvärv till stallet.

Publicerad:

Treårige Alfred Zonett inledde sin karriär hos Per Linderoth, men återfinns nu i Robert Berghs regi. Precis som två av sina syskon. Bergh firade som bekant stora triumfer med femtonfaldiga miljonärskan Hilda Zonett och nu kommer ytterligare en av hennes avkommor till hans stall. Sedan tidigare tränar Bergh både Algot Zonett (e. Maharajah) och Frida Zonett (e. Manofmanymissions). 

Alfred Zonett är Hildas första avkomma efter Muscle Hill. Hingsten har gjort tre starter för Per Linderoth med en seger och två andraplatser som facit. Vid segern, som togs på Gävletravet i april, travade Alfred Zonett 1.15,7/2.140 meter.

ANNONS

Ämnen i artikelnSå jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

ANNONS