Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Travronden vann V75-tipsligan för tidningar – igen

Foto: Mia Törnberg/TR Bild
Travronden vinner V75-tipsligan för tidningar för tredje gången på fyra år. Foto: Mia Törnberg/TR Bild

Tillbaka på V75-tronen.
För tredje gången på fyra år vinner Travronden Tidningarnas tipsliga.
Ingen annanstans hittar du fler rätta tipsettor till veckans största spel än på Spel.Travronden.se.

Publicerad:

Varje år tävlar Sveriges största tidningar – Travronden, V75 Guiden, Expressen, Aftonbladet, Sulkysport med flera – i en prestigefylld poängtävling om vem som tippar flest rätta tipsettor på V75.

Segrarna 2018?

Travronden!

– Det känns fantastiskt kul när ett års hårt kämpande ger resultat, säger Anton Stöckel, samordnare för Travrondens tipsgrupp.

För tredje gången på fyra år lämnar Sveriges ledande travtidnings tipsters konkurrenterna bakom sig. Räknas resultatet samman över hela perioden (1 januari 2015 till 31 december 2018) skiljer det hästlängder till första utmanaren.

– Travronden har som ambition att vara ledande på spelinformation. De senaste åren har våra tipsters visat att de håller absolut världsklass, bland annat genom att vinna Tidningarnas V75-tipsliga. Det är vi så klart väldigt stolta för och glada över. Läser du Travronden ska man känna sig som vinnare, säger Joakim Svensson, chefredaktör för Travronden.

Hur går då tävlingen till? Reglerna är väldigt enkla. På tisdagar skickar alla tävlande in sina tipsettor i respektive avdelning, alltså den häst som anses ha högst segerchans i loppet och när V75-resultatet är klart summeras antalet rätt.

– När det kommer till V75 gäller det att alltid hitta en bra spik att luta sig mot, det spelar ingen roll om systemet kostar 100 kr eller 10.000 kr – spiken måste vinna för att det ska vara möjligt att få sju rätt. Genom att ta del av Travrondens tipsettor i loppen blir det alltså enkelt att identifiera bra spikar i omgången, säger Anton Stöckel, samordnare för Travrondens tipsgrupp.

Totalt samlade Travronden ihop 213 poäng och spräckte därmed drömgränsen på 200 poäng med god marginal.

– Genom att ta del av våra tips ska du alltid veta att du får genomarbetade analyser. Att döma av tipsligan har våra tipsters, just nu, den bästa förmågan att identifiera hästen med högst segerchans i loppet, säger Anton Stöckel och passar samtidigt på att tacka alla betalande kunder:

– Utan dig som läsare och prenumerant hade det inte varit möjligt för oss att lägga ned det arbete som vi nu har möjlighet till. Som resultatet av tipsligan nu visar har det också gett utdelning.

Sedan i höstas har Travronden utökat den vinstgivande informationen till V75 i alla kanaler.

• I papperstidningen får du Sveriges mest fullmatade V75-information med nära fyra sidor startlistor, hästbedömningar, statistik, tränarintervjuer och viktiga ändringar per avdelning.

• På sajten får du samma information tidigare och lägg dessutom till att det varje lördag direktrapporteras på Spel.Travronden.se så får du en spelinformation som ingen annan är i närheten av.

– Vi är ensamma om att ge rykande färsk information direkt från alla V75-stallbackar runt om i Sverige. Tillsammans med dig som läsare ska vi fortsätta att vara bäst på V75, säger Anton Stöckel.

FAKTA

Slutställning V75-tipsligan 2018

FAKTA/Slutställning i V75-tipsligan 2018
Tidning – Antal rätta vinnare

1. Travronden – 213 rätt

2. V75-Guiden – 211 rätt

3. TT – 207 rätt

4. Vi Tippa – 191 rätt

5. Expressen – 186 rätt

6. Sulkysport – 183 rätt

7. Dagens Spel – 175 rätt

8. Dagens Nyheter – 166 rätt

9. V75-programmet 112 rätt

FAKTA

Travrondens tipsgrupp 2018

Fakta/Tipsgruppen
Här är alla tipsters som ligger bakom Travronden seger i V75-ligan under 2018: Wilhelm Askebring, Dennis Engelbo, Linus Eriksson, Richard Hjellström, Mattias Holmgren, Johan Jernroos, Christoffer Hansson, Martin Nilsson, Anton Stöckel, Fredric Lindman, Anton Pettersson, Olof Persson, Joakim Brundin, Pontus Linnell, Albin Englund.

ANNONS

Ämnen i artikelnSå jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.