Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Travronden - vår största satsning någonsin

Du ska tro på det du älskar.
Nu satsar Travronden med hjärtat – och gör sin största sport- och spelsatsning på många år.
Som prenumerant kommer du att få mer och bättre till lägre pris.
Här kan du läsa allt du behöver veta om din omställning.

Publicerad:

I veckor har Travronden – via olika kanaler – berättat om den livsviktiga omställningen och största satsningen i modern tid. Den 5 februari 2020 blir den verklighet. Då kommer du som prenumerar på Travronden att få tre tidningar per vecka, varav två på onsdagar i brevlådan (Travronden Sport och Travronden Spel) och en på fredagar i dator och mobil (Travronden Helg), samt ett nytt magasin var tredje månad (Travronden Magasin).

Totalt kommer du att få 1-6-0 tidningar och mer än 12 500 sidor.

Dessutom har du så klart full tillgång till allting vi gör digitalt på Travronden.se, TravrondenSpel.se och i Travrondens appar – vilket är mycket mer.

Vi hoppas du ska uppskatta vad du gör.

Bifogat finns en informationsbroschyr som vi tagit fram till dig som läser oss i dag. Avsikten är att göra din övergång till det nya så smidig och enkel som möjligt. För oss är det viktigt att du känner dig uppskattad och får vad du betalat för (plus mer). LÄS HÄR hur den påverkar dig och tveka aldrig att höra av dig med frågor till kundtjänst om du inte hittar svar på just din fråga i materialet.

[[{"fid":"51924","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false,"field_photobyline[und][0][value]":""},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false,"field_photobyline[und][0][value]":""}},"attributes":{"class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]

ANNONS

Ämnen i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.