Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Tre svenska segrar

Foto: Thomas Blomqvist/TR Bild
Marcus Melander tog en dubbelseger som tränare på Pocono Downs. Foto: Thomas Blomqvist/TR Bild

Svenskarna tog för sig rejält när det kördes sex divisioner av Pennsylvania All Stars för tvååriga hingstar och valacker på Pocono Downs.

Publicerad:

Det blev en blågul trippel, där Marcus Melander var värst med två segrar, en andraplats samt ett tredjepris. Han inledde med Rome Pays Off (e. Muscle Hill–Order By Wish), som för Mattias Melander spurtade till vinst via open stretch. Segertiden blev 1.13,5a/1609 meter och förstapriset var 15.000 dollar.

I loppet efter blev det Melander på nytt. Den här gånger satt Brian Sears upp bakom Courant-ägde Hellbent For Am (e. Muscle Hill-Nalda Nof), som höll undan knappt i spurten på 1.12,2a/1609 meter. Även här var belöningen 15.000 dollar och det handlade om hästens första start.

Den tredje svenska tränarsegern ordnade Jonas Czernyson-tränade Mister Walker (e. Muscle Hill-d’Orsay) för Corey Callahan. Ekipaget avgjorde säkert från dödens på 1.12,8a/1609 meter. Ägare här är svensken Per Rodert.

ANNONS

Ämnen i artikelnSå jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

ANNONS