Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Tredje gången gillt för Global Trader?

Foto: Lars Jakobsson/Kanal 75
Global Trader tillsammans med Jennifer Tillman. Foto: Lars Jakobsson/Kanal 75

Global Trader tillhör de mer betrodda hästarna i V75-2 och hästens tränare Henrik Larsson tycker hans häst duger i klassen.

Publicerad:

Globa Trader ska göra sin tredje raka start på V75 när han idag gästar Bergsåker. Näst senast orkade han inte riktigt efter en resa utvändigt om ledaren medan han senast sköt till bra efter sen lucka.
– Det var inte tomt i mål senast och han avslutade bra när luckan kom. Jag har inget att anmärka på hästen efteråt och han kändes bra i lättare i intervaller i måndags. I torsdags fick han ett par intervaller och såg spänstig och laddad ut. Formen verkar bra, säger Henrik Larsson.
Hur ser du på dagens uppgift?
– Han har visat att han duger i klassen och distansen har han inga problem med då han är flegmatisk i loppen. Det blir aluminiumskor runt om, jänkarvagn, helstängt huvudlag och rycktussar som senast, säger Henrik Larsson.
Ikväll vet vi om det efter en femteplaering och en andraplats blir tredje gången på V75 för Global Trader.

ANNONS

Ämnen i artikelnTaggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

ANNONS