Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Två intressanta bud

Foto: MICKE GUSTAFSSON/ALN
Foto: MICKE GUSTAFSSON/ALN

Christian Månsson har två hästar till start då Bodentravet kör tävlingar under söndagen. Däribland storfavoriten i inledande avdelningen.

Publicerad:

Priamo Caf (V64-1) har fyra raka segrar inför den här starten. I dag är däremot läget tråkigt och han har inte startat på ett tag.
– Hästen var inte som bäst inför en tilltänkt start och har blivit åtgärdad inför den här starten. Han har skött träningen på bra sätt och står dessutom fint inne i loppet. Jag tror inte uppehållet ska vara några problem, han brukar gå bra ändå. Däremot är isbana ett frågetecken eftersom han inte startat på sådant underlag på typ två år, säger Månsson.
Den andra hästen från stallet är Don Brodde (V64-4).
– Han galopperade i debuten för mig, men det var en trång situation, så jag ser inte så allvarligt på det. Spåret är perfekt och jag har känsla att han springer lika fort över lång distans som kort. Jag tror att han kommer vara nyttig framöver. Att det är isbana ser jag inte som några problem. Lite intressant kan det vara, det kan nämligen bli någon form av stängt huvudlag, avslutar Skellefteåtränaren.

ANNONS

Ämnen i artikelnSå jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

ANNONS