Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Två outsiderchanser ikväll

Foto: Hanold/ALN
Petter Karlsson uttalar sig om stallets chanser ikväll på Arvika. Foto: Hanold/ALN

Arvika står värd för kvällens V64-tävlingar. Hans Karlsson kommer till start med två hästar. Petter Karlsson uttalar sig om chanserna.

Publicerad:
- Laraki Brodde (V64-1) har gjort två starter för oss och vi kan inte hästen riktigt ännu. Han var helt okej i försöks- och finalloppet. I försöket blev hästen lite het när jag skulle ladda med honom från spår åtta och tanken är att ta det lite lugnare med honom så ska han förhoppningsvis orka mer. Från ensamt sprinspår gör jag såklart ett försök att nå ledningen och i Arvika är den positionen väldigt gynnsam så det är inte omöjligt att jag kör i spets. Det är ett par bra hästar emot, men han kan vara värd ett streck om man garderar loppet med ett par hästar. Vi har lite förhoppningar på honom och det är väl en liten outsiderchans, säger Petter Karlsson, lärling hos Hans Karlsson.
 
- Esmeralda Rick (lopp 10) har vi lite mer förhoppnignar på. Det är inte helt enkelt att spetsa från innerspåret i Arvika, men skulle vi hålla ledningen eller få rygg på ledaren så blir det intressant. Hon har en tendens att bli väldigt het, vilket var fallet näst senast, men håller hon sig bara lugn har vi förhoppningar på henne, avslutar Petter Karlsson.
ANNONS

Ämnen i artikeln

Taggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.