Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Två segrar för Engblom

Foto: Thomas Blomqvist/TR Bild
Per Engblom tog två tränarsegrar på måndagen. Foto: Thomas Blomqvist/TR Bild

Per Engblom vann två gånger om vid Pocono Downs tävlingar på måndagen. Däribland i ett försök i Pennsylvania Sire Stakes för tvååriga ston.

Publicerad:

Den segern ordnade Queen of the Hill (e. Explosive Matter) som var finalist i Merrie Annabelle tidigare i sommar. Nu spurtade hon till vinst med ett huvuds marginal på tiden 1.11,5 över 1.609 meter. Förstapriset var drygt 30.000 dollar.

Yannick Gingras körde Queen of the Hill till segern och han satt också upp bakom hennes stallkamrat Rebecka Clark (e. Muscle Hill) i The Stallion Series för samma ålderskategori. 

Rebecka Clark besegrade Lucas Wallins Eye of the Hill med huvud och kom i mål på 1.12,8. För segern fick ägarkretsen – där Christina Takter, Göran Anderberg och Bivans and Bruni Racing ingår – 10.000 dollar.

Lorentzon vann i Monticello

På Monticello Raceway hade Anette Lorentzon två hästar till start och en av dem lämnade banan som en vinnare. Tvåårige valacken Conquest Ås (e. Conway Hall) spårade runt om för Jason Bartlett i Excelsior Series och noterades för tiden 1.14,6. Här var förstapriset 7.500 dollar.

ANNONS

Ämnen i artikelnSå jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

ANNONS