Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Två segrar för Svanstedt

Foto: Thomas Blomqvist/TR Bild
Foto: Thomas Blomqvist/TR Bild

Åke Svanstedt var fredagens svensk på andra sidan Atlanten. Han tog med sig två tvååriga hästar till Chester och båda fick besöka vinnarcirkeln.

Publicerad:

Först ut var stoet Electrapedia (e. Cantab Hall) som Åke Svanstedt själv deläger. Electrapedia vann från ledningen på 1.13 blankt över engelska milen och fick 7.000 dollar som belöning.

Spets och slut var segerreceptet även för stallkamraten Kixton Hanover (e. Trixton) som klockades till 1.13,2. I hans lopp var förstapriset 6.000 dollar.

Svanstedt har nu 93 segrar och närmare 4,5 miljoner inkörda dollar i år. Siffror som kan bli ännu bättre efter lördagens tävlingar på Meadowlands. Då sitter Svanstedt bland annat upp bakom Six Pack i finalen av TVG – en start som blir världsrekordhållarens sista i karriären.

ANNONS

Ämnen i artikelnSå jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

ANNONS