Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Twister Bi till Gävle

Foto: MARTIN LANGELS/ALN
Kapable italienaren Twister Bi jagar en Elitloppsbiljett i Prins Daniels lopp nästa lördag. Foto: MARTIN LANGELS/ALN

Intresset för årets upplaga av Prins Daniels lopp är stekhett. På fredagen blev ännu en namnstark topphäst klar för sprintuppgörelsen - Jerry Riordans Twister Bi. 

Publicerad:

Gulddivisionsfinalen på Gävle nästa lördag lockar med 400.000 kronor och en Elitloppsbiljett till vinnaren. Sedan tidigare är Target Kronos, Volstead, Shadow Woodland, Workout Wonder och Wild Honey klara för loppet och nu kan Gävles sportchef Mathias Gustafsson lägga in ännu ett starkt kort i leken.

Jerry Riordan har gett klartecken med löftesrika Twister Bi, som vann Seinäjoki-Race i läcker stil näst senast och blev trea i Finlandia Ajo senast. 
- Han fick göra grovjobbet senast där han drog fram D.D.’s Hitman och han höll bra på samma tid som tvåan Propulsion. Han fick det lite lugnt efter det och i onsdagens intervaller kändes han fin. Jag är säker på att han kommer att göra ett mycket bra lopp på Gävles bana som jag gillar väldigt mycket, säger Jerry Riordan i ett pressmeddelande från Gävletravet.

Robert Bergh som har kvalat in Kadett C.D. säger också tanken är att starta i Gävle. Därmed återstår det tre platser att fylla och dessa blir klar söndag förmiddag.

ANNONS

Ämnen i artikelnSå jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

Andra läser också

    ANNONS