Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Urlo dei Venti till Nurmos?

Foto: Anders Kongserud/TR Bild
Urlo dei Venti kan vara på väg till Timo Nurmos. Foto: Anders Kongserud/TR Bild

Italienske mångmiljonären Urlo dei Venti uppges vara klar för Timo Nurmos, men Solvallatränaren har ännu inte sett till hästen...

Publicerad:

Gennaro Casillo-tränade Urlo dei Venti (e. Mago d'Amore) fick efter sin Lotteriaseger förra året en inbjudan till Elitloppet, men kretsen kring hästen valde att tacka nej. Sedan var Urlo dei Venti först i mål i Oslo Grand Prix, men blev av med förstapriset efter det att han lämnat ett positivt dopingprov. Han var sedan tillbaka i december som en vinnare igen i Gran Premio Duomo i Florens och testade även på start i årets Prix d'Amérique (oplacerad). Så sent som under den gångna helgen var han trea i försöket och femma i finalen av Lotterian.

Nu uppger finska sidan Ravinetti.fi att hästen efter Lotterian flyttats till Timo Nurmos.
– Jag fick en förfrågan för två, tre veckor sedan om jag kunde ta Urlo dei Venti till vårt stall. Självklart vore han ett intressant tillskott, men jag har ännu inte sett till honom i stallet, säger Timo Nurmos när Travronden får tag på honom under måndagen.

Urlo dei Venti har tagit 15 segrar och tjänat runt 850.000 euro.

 

ANNONS

Ämnen i artikelnSå jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

ANNONS