Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Utspelen efter valet

Sedan Alliansen förlorade valet i september har motionerna till riksdagen ökat kraftigt från oppositionen om spelmarknaden och hästsporten. Travronden har granskat motionerna till riksdagen och sammanfattat dem i nummer 93 som kommer i affärerna och brevlådan under tisdagen.

Publicerad:

Åtta motioner har lämnats in gällande spelmarknaden och/eller hästnäringen under hösten, där de stora antalet kommer från oppositionen. Travronden har kollat genom vad politikerna vill med sina motioner.

Dessutom har Travronden varit upp till Höga Kusten och träffat en amatör som i år har tränat fram en SM-trea.

Förutom det så innehåller tidningen 16 sidor till Bjerkes V75-tävlingar på lördag och elva sidor tips till V86-omgången på onsdag, som är förstärkt med jackpot.

Det och mycket mer går att läsa i Travronden nummer 93 som kommer ut under tisdagen.

FAKTA

Prenumeration

För 2 395 kronor får du Sveriges bästa travtidning, varje onsdag, under ett helt år. I prenumerationen ingår även vårt fullspäckade vinternummer på över 300 sidor (värde 199 kr).

Travronden onsdag
Helår: 2 395 kr
Halvår: 1 195 kr
Kvartal: 695 kr

Autogiro: 199 kr/månad
Autogiroblankett

Travronden Digital
149 kr/månad

Teckna prenumeration

ANNONS

Ämnen i artikelnSå jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

ANNONS