Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

V75-häst till Svanstedt

Foto: Martin Langels/ALN
Sir Corneliani byter Ulf Stenströmer mot Rickard Svanstedt. Foto: Martin Langels/ALN

Han var väldigt lovande som unghäst och fanns bland annat med bakom bilen i Ulf Thoresens Minneslopp på Jarlsberg 2015. Nu tar den femårige S.J.'s Photo-sonen nya tag hos Rickard Svanstedt.

Publicerad:

Sir Corneliani (e. S.J.s Photo) lämnar Ulf Stenströmer och återfinns numera i regi Rickard Svanstedt på Axevallatravet. Hingsten är numera fem år gammal och har startat i en hel del V75-lopp i karriären med en andraplats som bästa resultat. Sir Corneliani inledde karriären lovande och fanns med i startfältet i Ulf Thoresens Minneslopp på norska Jarlsberg för knappt två år sedan där han dessvärre, för kretsen kring hästens skull, slutade oplacerad. 28 starter har resulterat i två segrar och 458.900 kronor på kontot.

Samma resa från Ulf Stenströmer till Rickard Svanstedt gör även det lovande tvååriga stoet Argbiggan (e. Maharajah). Mamma till Argbiggan är Kemp's Emilie som tidigare lämnat Ragata och Urchin.

ANNONS

Ämnen i artikeln

Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

ANNONS