Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

V75 i korthet

Foto: MIA TÖRNBERG
Foto: MIA TÖRNBERG

I övrigt på V75, förutom Cash Crowe, Spring Erom och Diamantens segrar...

Publicerad:

... var Örjan Kihlström het på gröten bakom Ulf Stenströmers Donato E. (e. Donato Hanover) i Bronsdivisionen och orsakade en omstart. I den gilitga kunde han köra till ledningen och väl där var femårigen aldrig i fara.
– Nu ska vi åka till Mallorca, sedan flyger vi hem lagom till V75-finalerna på Solvalla under Elitloppshelgen dit han kvalat in, det blir väldigt, summerade ägarduon Anette och Creder Johansson.
... kan man säga att Bravo Navarone (e. From Above) är inne i en väldigt fin period. Christoffer Eriksson ersatte avstängda Kolgjini-duon Adrian och Lutfi och gjorde inga misstag. Från ledningen kunde konkurrenterna av naturliga skäl inte hota Courant-hästen då han avslutade sista varvet efter 1.09,7 och landade på 1.12,8 över lång distans.
– Jag drog upp tempot då jag inte ville köra på speed och han kändes jättefin, förklarade Christoffer Eriksson.
... hade Svante Båth ställt i ordning fyraårige Yankee Glide-valacken Upstream som utsattes för tuff press hela vägen men kunde trots det stå pall och hålla undan före en vasst avslutande Dino Baggio.
– Han kändes väldigt fin, klart det var tempo men samtidigt tror han går bäst i ledningen, jag var inte helt säker på vad jag skulle ha kvar, men jag kände mig ganska trygg ändå, sa segerkusken Erik Adielsson.
... hade Christoffer Eriksson en av sina bästa dagar på tävlingsdagen med en trippel inom V75 som kusk inkluderat segern i Drottning Silvias Pokal och dessutom satte han dit egentränade Nonstop Cheri – som han dessutom fött upp – i Klass I-försöket efter en smygresa.
– Nu har han utvecklats till en fin häst, han har växt till sig lite på slutet och han gynnades av att det gick fort hela vägen, berättade lördagens man.
...delade V75 ut 29.017 kronor på sju rätt, 197 kronor på sex rätt och fem rätt gav 19 kronor.

ANNONS

Ämnen i artikelnSå jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

Andra läser också

    ANNONS