Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

V75-vinnare byter regi

Foto: Lars Jakobsson/TR Bild
Oskar J Andersson har fått in tre nya hästar i träning. Foto: Lars Jakobsson/TR Bild

Tre hästar flyttar från Timo Nurmos för att gå i träning hos Oskar J Andersson. Bland annat en åttaåring med dubbla V75-segrar på meritlistan.

Publicerad:

Via sin hemsida rapporterar Oskar J Andersson att han fått in tre nya intressanta hästar i träning. En av dessa är den åttaårige valacken Extra Fudge (e. Chocolatier) som närmast ansluter från Timo Nurmos.

Extra Fudge har tagit nio segrar på 21 starter, varav två på V75. Hästen har sprungit in 545.000 kronor hittills i karriären.

Till Oskar J Andersson ansluter också den femårige valacken Harrington (e. Raja Mirchi) som tagit fem segrar på 26 starter och sprungit in 444.500 kronor. Ny är också Master Hill (e. Muscle Hill) som står noterad för tre segrar på 16 starter och 216.700 kronor på kontot. Även den duon kommer närmast från Timo Nurmos.

ANNONS

Ämnen i artikeln

Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

Andra läser också

    ANNONS