Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Vänder hemåt från Redén

Foto: Lars Jakobsson/TR Bild
El Diablo B.R. efter seger i en Breeders Crown-semifinal på Solvalla. Foto: Lars Jakobsson/TR Bild

Efter närmare ett år hos Daniel Redén återvänder El Diablo B.R. till Norge. Derbyvinnaren är tillbaka i Frode Hamres stall.

Publicerad:

Nu sexårige El Diablo B.R. var kulletta i vårt västra grannland som fyraåring. Han krönte säsongen med en derbyseger för Frode Hamre, men skadade sig sedan inför den svenska Breeders Crown-finalen i november 2016.

Först i våras gjorde El Diablo B.R. comeback och då med Daniel Redén som tränare. I dennes regi blev det sex starter och en seger under året, men nu återförenas El Diablo B.R. med sin förre tränare, skriver Vinnerbongen.no.
– Planen och förhoppningen är att hästen ska bli ett tillskott i den norska eliten. Han ser ut att vara i mycket bra form och han kommer från Daniel Redén som kanske är Sverige bäste travtränare, säger Frode Hamren till sajten.

El Diablo B.R. har hittills vunnit 13 av 29 starter och sprungit över två miljoner kronor.
 

ANNONS

Ämnen i artikelnSå jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

ANNONS