Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Västerbo Highflyer klar för Åby

Foto: MICKE GUSTAFSSON/ALN
Västerbo Highflyer är klar för Åbys Stora Pris. Foto: MICKE GUSTAFSSON/ALN

Västerbo Highflyers imponerande insatser har inte gått obemärkt förbi. Fjolårstvåan i Åbys Stora Pris får chans till revansch.

Publicerad:

Bara två dagar efter Västerbo Highflyers (e. Look De Star) seger i Bollnäsloppet presenteras nu Daniel Redéns åttaåriga fux som en av deltagarna i Åbys Stora Pris. 

- Västerbo Highflyer har utvecklats fint från fjolåret. Det är en häst som har absolut toppform och har nu visat att han duger mot den absoluta världseliten, berättar Åbys sportchef Jon Walter Pedersen i ett pressmeddelande. 
I fjol vann Västerbo Highflyer det ena försöket och förlorade sedan i skiljeheatsduellen mot den norska gästen Support Justice. 
- Västerbo Highflyer var strålande i förra årets Åby Stora Pris och nu ska vi ha revansch! Han var grön i klassen när han startade förra året och har en helt annan hårdhet nu. Han blir bara bättre för varje start och har verkligen superform, säger tränaren Daniel Redén till Åbytravet.
Sedan tidigare är Un Mec d'Heripre och Mosaique Face klara för Åbys Stora Pris, som avgörs den 13 augusti.  
ANNONS

Ämnen i artikelnSå jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.