Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Vertige de Chenu fick favoriten på fall

Foto: Thomas Blomqvist/TR Bild
Eric Raffin. Foto: Thomas Blomqvist/TR Bild

Tio hästar gjorde upp i grupp II-loppet Prix Reynolds i monté. Tioårige Vertige de Chenu och Eric Raffin var först över linjen efter ett rafflande upplopp.

Publicerad:

Storfavoriten Boss du Meleuc och Alexandre Abrivard satt tidigt i ledningen när grupp II-loppet Prix Reynolds (€100.000) avgjordes på Vincennes. Ekipaget öppnade första 1175 meterna efter 1.11,1 med Vertige de Chenu (e. Lynx de Bellouet) och Eric Raffin i rygg. Årets Prix de Cornulier-tvåa Traders gjorde sin första start på över tre månader och serverades en vilsam resa i mestadels tredje invändigt av Yoann Lebourgeois.

In på upploppet hade Boss du Meleuc greppet, men luckan uppenbarade sig för Vertige de Chenu som avslutade piggt till seger på 1.11,3/2175 meter. Bra som tvåa avslutade även Clegs des Champs med David Thomain medan tredjeplatsen gick till Boss du Meleuc.

Carla de Chatelet blev fyra medan Traders avslutade piggt i skymundan till femtepriset.

Vinnaren tränas av Jean Michel Baudouin och förstapriset uppgick till 45.000 euro.

ANNONS

Ämnen i artikeln

Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

ANNONS