Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Vi söker vassa kollegor

Foto: MIA TÖRNBERG/TRAVRONDEN
Foto: MIA TÖRNBERG/TRAVRONDEN

Travronden fortsätter att växa och satsa på bevakning av travsporten och tips till alla svenska lopp. Nu söker vi ännu fler vassa kollegor både till sommaren och framåt.

Publicerad:

VI SÖKER:
• Nyhetsreportrar som brinner för en spännande utmaning, är drivna och envisa samt skriver rakt, snabbt och gärna personligt. Vi ser helst att du har erfarenhet av arbete i alla kanaler från annan nyhetsredaktion och goda vitsord.

• Tipsters som följer travet noggrant och nära, älskar att analysera och chansvärdera travlopp samt har goda kunskaper om såväl sport som hästar. Vi ser gärna att du har erfarenhet av motsvarande arbete i samma bransch och goda vitsord.

• Redigerare som har god formkänsla, nyhetsnäsa och är van vid deadlines samt har goda kunskaper inom travsport och gärna också erfarenhet av tidningsarbete i QuarkXpress eller InDesign.

• Fotograf som har god visuell känsla och en förmåga att fånga rätt ögonblick och kan berätta i bild. Vi ser gärna att du har erfarenhet som bildredaktör och om du dessutom kan filma och klippa tv är det ett stort plus.

VI ÄR:
Travronden är en del av TR Media och sitter numera i helt nya lokaler i centrala Sundbyberg, på gångavstånd från nationalarenan Solvalla. Vi har flexibla arbetstider. Resor ingår i jobbet.Vi letar efter positiva personer som har enkelt att skapa (nya) kontakter, gillar trav samt har en god initiativförmåga och är såväl ödmjuka som trevliga.

VI SVARAR PÅ DINA FRÅGOR:
Nyheter: Johanna Reimers, nyhetschef, johanna.reimers@travronden.se
Tipsters: Fredric Lindman, tipschef, fredric.lindman@travronden.se
Redigering och foto: Patrik Nord, produktionschef, patrik.nord@milemedia.se
Klubbordförande: Andreas Jönsson, redigerare, andreas.jonsson@travronden.se

SKICKA DIN ANSÖKAN:
Du skickar din ansökan med personligt brev, cv, vidtalade referenser och gärna också arbetsprover till sommarjobb@travronden.se och anger i rubriken vilken tjänst du söker (t.ex. ”Tipster”).
Tveka inte att skicka in din ansökan redan i dag. Även du som sökt jobb hos oss förut får gärna höra av dig igen – vårt behov ändras varje år och du kanske har fått nya erfarenhet sedan senast?
Ge inte upp!

 

ANNONS

Ämnen i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

Andra läser också

    ANNONS