Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Vinnare av Rikstravet tillbaka

Foto: THOMAS GUSTAFSSON/ALN
Maxmara vann Rikstravet 2012 och är nu redo för kvallopp. Foto: THOMAS GUSTAFSSON/ALN

Stall Stockholms Maxmara segrade i Rikstravet 2012. Efter över ett års skadefrånvaro är nu hästen redo för kvallopp tillsammans med Mattias Djuse.

Publicerad:

Det var Anna Forssell som tränare Maxmara (e. Super Arnie) som treåring 2012 och som såg till att hästen efter en stenhård kamp mot Stall Gästriklands Charles Boko kunde ta hem Rikstravet med blott två poängs marginal. Maxmara vann bland annat fyra lopp under året, varav ett med Mattias Djuse i sulkyn. Numera är det just Mattias som tränar det sjuåriga stoet, som är anmäld till kvallopp på Solvalla nästkommande onsdag.

Maxmara har så här långt ordnat åtta segrar och sprungit in 733.500 kronor. Hon ägs av Stall Maxmara - Easy, som ropade in hästen för 140.000 kronor vid rikstravets auktion hösten 2012.

ANNONS

Ämnen i artikelnSå jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

ANNONS