Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Vinner via den tunga vägen?

Foto: MARTIN LANGELS/ALN
Foto: MARTIN LANGELS/ALN

Svante Ericsson gästar Axevalla med stallets stjärna Al's Winnermede som efter två raka galopper är aningen svårbedömd.

Publicerad:

Al's Winnermede tjusade oss med flera starka insatser under våren, men har i de två senaste starterna straffat ut sig med galopp. Ikväll startar han i V64-1 som en av de mest betrodda bakom favoriten Je T'Aime Express. Tränaren och kusken Svante Ericsson uttalar sig om känslorna inför kvällen.
- Senast rullade han över i första sväng och var inte sig själv efteråt, han var spänd och allmänt konstigt. Han är uppkollad utan att vi hittat några stora fel på honom och han är mycket tränad inför den här starten. Jag tror på en bra insats även om risken är att vi får ett tungt lopp med tanke på att jag inte kommer trycka av honom från start den här gången. Senast tävlade han i jänkarvagn, ikväll blir det dock vanlig vagn och skor runt om vilket är ett minus, han har varit bäst utan skor på hovarna, hälsar Svante Ericsson. 

ANNONS

Ämnen i artikeln

Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

ANNONS