Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Vinst för Lorentzon

Foto: Tony Ryttar/TR Bild
Anette Lorentzon var ensam svensk om att vinna lopp under lördagen i USA: Foto: Tony Ryttar/TR Bild

Det var bara Anette Lorentzon som lyckades ta en tränarseger av svenskarna under lördagen i USA.

Publicerad:

På Dayton Raceway kunde hennes femåriga sto Vatanna (e. Dejarmbro - Dj Babe) vinna från ledningen med drygt tre längder för Tyler Smith. Segertiden stannade vid 1.11,7a/1609 meter och förstapriset var 3.500 dollar.

Betydligt större pengar kördes om i två tvååringslopp på Meadowlands. Det låg 90.000 dollar i samlad prispott i Garden State för såväl hingstar och valacker som ston. I den förstnämnda klassen vann David Miller med Nifty Norman-tränade Trixton-avkomman Barley (u. Canoli) från spets på 1.12,6a/1609 meter. Andraplatsen gick till Åke Svanstedts måltrea Kixton Hanover (e. Trixton-Keepsake Hanover), sedan Lucas Wallins måltvåa St Martins (e. Trixton - Diamond Peak ) flyttats ner som trea efter en upploppsgalopp.

I stoavdelningen blev det också Trixton i topp genom Andrew Harris-tränade Tricky Sister, vilken spurtade till vinst med en längds marginal för Daniel Dube.

ANNONS

Ämnen i artikelnSå jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

ANNONS