Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Westerholm till Bergsåker

Foto: Thomas Blomqvist/TR Bild
Nicklas Westerholm flyttar sin tränarverksamhet till forna hemmabanan Bergsåker. Foto: Thomas Blomqvist/TR Bild

Nicklas Westerholm flyttar från Romme till Bergsåkerstravet.

Publicerad:

Westerholm kommer att etablera sin verksamhet på pappa Robert Berghs gård i Töva, strax utanför Sundsvall.
– Det känns väldigt bra att få komma hem till Sundsvall och Bergsåker där allt började. När jag bestämde mig för att flytta var Bergsåker och gården i Töva det första alternativet för mig. Jag hoppas att min verksamhet kommer att ta ytterligare kliv och att jag får ut ännu mer av mig själv som yrkesman efter flytten till Bergsåker, säger Nicklas Westerholm i ett pressmeddelande och fortsätter:
– Jag trivs väldigt bra i Sundsvall som stad och det är jag säker på att min familj också kommer att göra. Bergsåker har varit till stor hjälp med allt runt omkring den här processen och det har underlättat mycket. Jag hoppas att jag kan ge tillbaka nästa år med ett bra resultat på tävlingsbanorna runt om i Sverige, men självklart också på min nya hemmabana Bergsåker.

Bergsåker har varit på jakt efter en ny tränare under en längre tid. På några år har stortränare som Robert Bergh och Svante Båth lämnat banan och på sistone även Martin P Djuse och Rikard N Skoglund (nyhet, i dag).
– Vi på Bergsåker är naturligtvis glada och stolta över att en av Sveriges bästa ”coming man” inom travet vill flytta hit och etablera sig här på Bergsåker. Vi ska göra vårt bästa för att Nicklas med familj ska trivas här och att hans travtränarrörelse ska utvecklas till något riktigt bra. Vi har flera lovande tränare här på Bergsåker och med Nicklas som kompis och konkurrent är jag säker på att Bergsåker och travet får ytterligare ett välbehövligt lyft, säger Leif Lindholm, ordförande i Norrlands Travsällskap.

ANNONS

Ämnen i artikelnSå jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

Andra läser också

    ANNONS