Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Who’s Who åker hem

Foto: CLAES KÄRRSTRAND/LARS JAKOBSSON/TR BILD
Foto: CLAES KÄRRSTRAND/LARS JAKOBSSON/TR BILD

Det har inte stämt för Who’s Who i Frankrike. Efter en svag insats i sitt senaste lopp väljer Pasi Aikio att ta hem hästen till Sverige igen, skriver Expressen.

Publicerad:

Who’s Who har gjort tre starter i Frankrike under vintern utan att få med sig någonting. Tränaren Pasi Aikio har haft sikte på Pd’A, men efter att hästen tröttnat tidigt i Tenor de Baune har han tänkt om, skriver Expressen.
– Allt verkar bra med hästen. Vi har kollat igenom honom och han verkar frisk och fräsch. Men någonting är fel. De första två loppen var inget att säga något om, men det var nu han skulle vara i riktigt bra ordning, säger Aikio till Expressen.
– Det är ändå djur vi håller på med. Det är inte alltid som det går på i ett spår och med honom har det faktiskt gjort det hittills. Han har gått riktigt bra nästan alltid hittills. Att det blev en plump nu, det är inget att gråta över. Vi kommer igen.

Derbyvinnaren Who’s Who blir sex år vid årsskiftet och han har så här långt 6 964 759 kr. 

 

 

ANNONS

Ämnen i artikelnSå jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

ANNONS