Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Wild Honey vs. Timbal

Foto: MIA TÖRNBERG
Wild Honey gör årsdebut på lördag. Foto: MIA TÖRNBERG

Wild Honey, som tillsammans med Mission Brief var USA:s bästa treåriga sto förra året, ska göra årsdebut på lördag och det blir också första starten för Daniel Redén.

Publicerad:

Wild Honey (e. Cantab Hall) har tjänat drygt 12 miljoner kronor och segrade som treåring bland annat i Hambletonian Oaks, Breeders Crown och Kentucky Futurity Filly. Totalt har hon startat 28 gånger, segrar i 17 av dessa och har varit tvåa åtta gånger.

På lördag startar Wild Honey i Påskägget i Gävle, ett lopp för fyraåriga ston med 150.000 kronor till vinnaren. Hon fick spår fem bakom startbilen och ska köras av Örjan Kihlström. I torsdags var Wild Honey på Solvalla där hon sprang 1.14,5/1.600 meter och här kan du läsa vad Daniel Redén tyckte om det snabbjobbet.

En av motståndarna är E3-vinnaren Timbal som också ska göra årsdebut. Ett annat sto som ska göra årsdebut är Oaks-vinnaren Spoil Me.

Startlistan Påskägget, 2.140 auto:
1. Shaqline - Daniel Redén
2. In Toto Sund - Ulf Ohlsson
3. Juni Roadrunner - Kajsa Frick
4. Timbal - Robert Bergh
5. Wild Honey - Örjan Kihlström
6. Fury Heart - Torbjörn Jansson
7. Fabulous Boko - Jorma Kontio
8. Arctic Helen - Pekka Korpi
9. Spoil Me - Kenneth Haugstad
10. Pandora Face - Erik Adielsson

ANNONS

Ämnen i artikelnSå jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

ANNONS