Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Wild Love svepte alla

Foto: MALIN ALBINSSON / TR BILD
Foto: MALIN ALBINSSON / TR BILD

Trots sämsta tänkbara läge kunde Wild Love runda samtliga i stoloppet under Åbys V75-omgång.
– Jag känner mig stolt som en tupp, sa tränaren Bengt Simberg.

Publicerad:

Det blev ett lopp långt bak i kön för Wild Love (e. Love You-Twins Vilda) och Kevin Oscarsson. Det blev fill marschorder 800 meter kvar och 500 kvar kunde Wild Love gå ner i andra ytter och "vila" en stund.

– Jag kände att det gick väldigt fort och då Peter Untersteiner satt utvändigt med favoriten så fanns det ingen anledning att gå fram tidigt. Hon kändes fantatsiskt bra då vi gav oss iväg och sedan var det förstås tacksamt att vi kunde gå ner i rygg ett tag, sa Kevin Oscarsson.

Tränaren Bengt Simberg, som bara har en starthäst i stallet, var förstås lycklig efter loppet som gav 125 000 kronor i förstapris.

– Det känns så väldigt roligt att kunna vara med på den här nivån. Jag får nästan nypa mig i armen varje dag då jag är ute och kör henne. Det är en fantastisk häst jag har, sa Bengt Simberg.

ANNONS

Ämnen i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

ANNONS