Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Wim har taktiken klar

Foto: MARTIN LANGELS/ALN
Wilhelm Baal och New Star Power. Foto: MARTIN LANGELS/ALN

Senast kunde han bara köra om andrapriset.
Ikväll är Wilhelm Paal ute efter segerchecken.

Publicerad:

Tyske Wilhelm Paal startade i november en tränarfilial på Halmstadtravet och en av hästarna som visat upp sig är bland annat New Star Power. Hästen gjorde näst senast en slät figur i V75 på Bjerke, men revanscherade sig snabbt senast som tvåa.
– I Norge var banan konstig; hård under och lös ovanpå, och hon fick aldrig något fäste. Hästen var trött redan efter ett varv och den starten glömmer vi snabbt. Senast hade hon dåligt utgångsläge och mötte dessutom Marta Chip. Tåget hade egentligen gått när vi anföll och hon kunde bara vara tvåa, säger Wim.
Ikväll känns det mer aktuellt så att säga. I ett renodlat fyraåringslopp har de bricka sju och New Star Power är snabb iväg.
– Hon kan lägga en speed i början och ändå har krafter kvar till slut. Jag måste ladda lite med henne den här gången och kanske kan vi får överta täten. Jag ska ärligt talat säga att jag har dålig koll på motståndet, men hon är bra för klassen och jag planerar inga ändringar. Jag tycker att hon ska kunna dyka upp i segerstriden, säger han.

FAKTA

Jägersro

Jägersro Trav & Galopp
Box 9506
200 39 Malmö
Tel: 040-671 82 00
Hemsida

Banan:
Längd: 1000 m
Bredd 2140: 23,0 m
Bredd 1640: 23,0 m
Upploppets längd: 190 m
Vinklad vinge

ANNONS

Ämnen i artikelnTaggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

ANNONS