Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Zackrisson först ut

Foto: HANOLD/ALN
Tommy Zackrisson är först ut i Rikstravet när han startar sin Destny River i Stall Syd den 2 april i Kalmar. Foto: HANOLD/ALN

Den 1 april inleds tävlingsperioden för årets hästar i Rikstravet och först ut att starta blir Stall Syd eftersom Tommy Zackrisson anmält Destiny River till start den 2 april i Kalmar.

Publicerad:

Årets nystart på Rikstravet har ett lite annat upplägg än tidigare, då det är nio regioner som tävlar med två hästar var och lika många tränare. Dessutom får hästarna vara mellan tre och fem år gamla.
Stall Syd består av fyraåriga stona Destiny River (e. Gift Kronos) och Caddie June (e. Glen Kronos), vilka tränas av Tommy Zackrisson respektive Conrad Lugauer. Tommy har Kick Off för sin häst i samband med tävlingarna på hemmabanan den 2 april och passande nog blir det också start.
Destny River går ut i elfte och sista loppet, tillika V64-avslutningen. Från spår fyra bakom bilen över kort distans ska hon slåss om ett förstapris på 20.000 kronor. De 1.500 andelsägarna lär hålla tummarna rejält!
De regioner som tävlar i Rikstravet 2015 är: Dalarna, Dalsland/Värmland, Gävleborg, Mitt, Mittnorrland, Norr, Stockholm, Syd och Väst. Tävlingsperioden sträcker sig från 1 april till 31 oktober.

Startlista lopp 11, V64-6 i kalmar den 2 april

1.
Vernin Starlight - Johnny Takter
2. Diris Aragorn - Dennis Forsnor
3. Ockelbo Prinsen - André Eklundh
4. Destiny River - Tommy Zackrisson
5. Silpinge Princess - Johan Untersteiner
6. Tingbyprinsen - Erica Gertsson
7. Maxmillian Trotter - Peter Untersteiner
8. Noble Allure - Oscar Ginman
9. Sharif America - Christoffer Eriksson
10.Diva Sound - Anders Zackrisson
11.Thank You Darling - Ola Samuelsson
12.Älvsnabben - Joel Uhrberg

ANNONS

Ämnen i artikelnSå jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

ANNONS