Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Zimmer får ny tjänst

Foto: null
David Zimmer får den nya tjänsten som verksamhetsansvarig på travbanorna i Boden och Skellefteå.

Nuvarande banreferenten och intervjuankaret, David Zimmer, har blivit anställd som verksamhetsansvarig för Norrtrav (Boden- och Skelleftetravet).

Publicerad:

Det här berättas på Norrtravs hemsida. Inriktningen på tjänsten är mot sporten och de aktiva. David Zimmer kommer närmast från en tjänst som nyhets- och sportreporter på Sveriges Radio i Luleå. Detta har han kombinerat med rollen som löpningsrefent och intervju-ankare på travbanorna i Boden och Skellefteå.
– Vi vet att David brinner för travsporten och är jätteglada att ha knutit honom ännu närmare Norrtravs organisation. Vi vill satsa framåt och känner oss säker på att hans egenskaper blir ett lyft för Norrtrav. Tanken är att han ska fokusera på det sportsliga arbetet, utveckla upplevelsen på travbanan och vara en dynamo i det dagliga arbetet för banorna i Boden och Skellefteå. Hans erfarenheter från mediavärlden är bra för oss, då vi måste höja oss i arbetet på sociala medier samt att nå ut med det fina arbetet vi redan idag gör, säger man i ett uttande från Norrtravs styrelse på sin egen hemsida.

David Zimmer tillträder sin nya tjänst den 7 mars.

ANNONS

Ämnen i artikelnSå jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

ANNONS