Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Zukanovic om chanserna

Foto: HANOLD/ALN
Admir Zukanovic har flera intressanta hästar till start. Foto: HANOLD/ALN

Admir Zukanovic har flera intressanta starthästar på Halmstad. Så här säger tränaren om två av sina chanser.

Publicerad:

Donatello Sisu, V64-1: 
– Donatello Sisu var inte alls till sin fördel senast och släppte grejerna alldeles för tidig. Vi har tagit prover på honom efter, men hittar inga fel så vi får prova igen. Han känns som han ska i träning och nu gör vi lite ändringar på honom för att se ifall han kan vakna till lite. Bland annat kommer vi försöka stänga in honom så gott som det går och även rycka framskorna på honom. Stefan får ladda från start denna gång och förhoppningsvis tar han i lite bättre när han är med där framme. Det viktigaste den här gången är att han fungerar, säger Admir Zukanovic. 
Mo Farah, V64-6: 
– Mo Farah är lite av sin egen värsta fiende. Nu har han hoppat två gången från spår långt ut och förhoppningsvis sköter han sig bättre från innerspåret. Hade han bara hållit sig i trav senast tror jag faktiskt att han hade vunnit loppet. Jag provar att sätta på honom bak­skor nu för att se ifall det gör honom stabilare.
Zukanovic har även Gizmo de Veluwe till start i V64-4. 

ANNONS

Ämnen i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

Andra läser också

    ANNONS