Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Nytt breddmästerskap på Bergsåker

Foto: LARS JAKOBSSON / TR BILD
Mohammed Malla inför ett breddmästerskap på Bergsåker. Foto: LARS JAKOBSSON / TR BILD

Bergsåker avverkar fyra breddloppsdagar mellan 26 juli till 3 september och kommer nu att boosta dessa med ett attraktivt pris till den B-tränare som samlat ihop flest med poäng. Det blir ett sorts breddmästerskap.

Publicerad:

Det här är första gången som Bergsåker gör en sådan här breddloppssatsning men något liknande genomfördes på Solänget för något år sedan.

– Vi vill lyfta fram och gynna hemmatränarna och det här är ett led i detta. Solvalla har en del lopp där de egna B-tränarna har företräde och det har visat sig uppskattat. Vi provar nu en liknande modell och det kan komma mera framöver, säger Bergsåkers sportchef Mohammed Malla.

Breddloppsdagarna som det gäller är 26 juli (fredag), 18 augusti (söndag), 14 september (lördag) och 3 november (söndag). Det extra priset till slutvinnaren blir ett däckpaket på 15.000 kronor, som sponsras av Bergsåkers färska B-tränare Mikael Lundgren via sitt företag.

 

ANNONS

Ämnen i artikelnTaggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.