Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Solvalla stänger restaurangverksamheten

Foto: LENA EMMOTH / TR BILD
Solvalla agerar och stänger ned sin restaurangverksamhet tills vidare. Foto: LENA EMMOTH / TR BILD

På måndagen lämnade Regeringen besked om striktare restriktioner på grund av spridningen av coronaviruset. Ett besked som föranlett att huvudstadsbanan Solvalla beslutat att omedelbart stänga sin restaurangverksamhet.

Publicerad:

Fram till 22 december kommer Solvalla att hålla sina restauranger stängda. Det meddelar banan via sin hemsida – ett beslut som tagits med anledning av beskedet som Regeringen lämnade under måndagen.

Solvalla skriver: ”Stallbacken är en strikt arbetsplats och enbart de som behövs för att genomföra tävlingsdagen får vistas där. Med anledning av dagens besked (16 november 2020) från Regeringen angående förslag på skärpta regler för offentliga tillställningar så har Solvalla beslutat att omedelbart stänga restaurangverksamheten. Detta gäller i ett första skede till och med 22 december 2020."

Solvalla meddelar också att redan gjorda bokningar kommer att återbetalas. Vad gäller tävlingsdagen 26 december är ingenting beslutat i nuläget, men för stunden finns inte möjlighet till att göra förhandsbokningar.

Restaurangen The Onion på stallbacken kommer att hålla öppen under tävlingsdagar. 

ANNONS

Ämnen i artikeln

Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.