Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Joakim Elfving rekryterar Jenny A Björk

Foto: MALIN ALBINSSON / TR BILD
Jenny A Björk. Foto: MALIN ALBINSSON / TR BILD

För en tid sedan rekryterade Joakim Elfving Dwight Pieters till sitt stall.
Nu har han gjort klart med ytterligare ett tvåbent nyförvärv.

Publicerad:

Joakim Elfvings stall har växt så det knakar det senaste året. Med runt 20 ettåringar är framtiden också säkrad. Nu har han anställt en Stig H-stipendiat för att säkerställa så att ettåringarna får bästa möjliga förutsättningar för att lyckas.

– Sedan tidigare har jag fått in Dwight Pieters i teamet, nu har jag gjort klart med Jenny A Björk också. Hon kommer i första hand ansvara för inkörning och uppträning av de unga hästarna. Jenny har visat framfötterna och jag är mycket nöjd och stolt över att hon nu tar steget in i vår verksamhet, säger Joakim Elfving.

Jenny A Björk har arbetat en längre tid hos Erik Lindegren, men nu flyttar hon "hem" till Borlänge, där familjen även har verksamhet på Björkbackens Stuteri.

– Jag tycker det ska bli mycket spännande att bli en del av Joakims team och jag hoppas det ska ge mig fina möjligheter att komma vidare i min karriär, säger Björk i ett pressmeddelande.

Jenny A Björk har kört in över en miljon kronor de senaste fem åren. 2019 är hennes hittills bästa säsong med 30 segrar och 1,8 miljoner kronor inkört. I år har hon segrat i sju lopp och kört in drygt en miljon kronor på 166 starter.

ANNONS

Ämnen i artikeln

Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.