Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Thomas Almqvist slutar som sportchef på Bergsåker

Foto: SVANTHE HARSTRÖM
Thomas Almqvist har bestämt sig för att gå i pension under nästa år och slutar därmed som sportchef på Bergsåker. Foto: SVANTHE HARSTRÖM

Bergsåkerstravet sportchef, Thomas Almqvist, har bestämt sig för att gå i pension. Han blir dock minst kvar fram till och med Bergsåker Winter Trot i februari.

Publicerad:

Det var våren 2019 som Thomas Almqvist slutade som ordförande i Norrlands Travsällskap för att istället ersätta Bert-Ola Månsson som sportchef på Bergsåker och Dannero. Almqvist fyller 65 år under 2023 och känner sig redo lämna över till nya krafter.

– Jag har trivts väldigt bra här på Bergsåker, med mina kollegor och mina arbetsuppgifter. Trav har varit en stor hobby i hela mitt vuxna liv och det har varit ett nöje att få arbeta med min hobby de sista åren innan pensionen. Jag önskar Bergsåker lycka till i framtiden som en av Sveriges storbanor och självklart önskar jag min efterträdare lycka till med arbetet som ny sportchef, säger Thomas Almqvist på Bergsåkers Facebook-sida.

Bergsåkerstravets vd Henrik Montin har därmed ett viktigt rekryteringsjobb att göra framöver tillsammans med den övriga ledningen vid banan:

– Jag vill tacka Thomas för ett gott arbete under hans tid som sportchef. Det känns också mycket bra att han är med och stöttar upp tills efterträdare är på plats. Rekryteringsarbetet med att hitta en ny sportchef kommer att starta per omgående.

ANNONS

Ämnen i artikeln

Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.