Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Leif Witasp drabbad av hjärnblödning

Foto: LARS JAKOBSSON / TR BILD
Leif Witasp. Foto: LARS JAKOBSSON / TR BILD

I måndags drabbades Leif Witasp, 69, av en hjärnblödning.
Han vårdas just nu på Falu lasarett.
”Hälsotillståndet är för stunden stabilt”, skriver familjen.

Publicerad:

Familjen skriver om händelsen på stallets Facebooksida

”I måndags kväll drabbades Leif av en hjärnblödning och vårdas förnärvarande på Falulasarett. Hälsotillståndet är för stunden stabilt. Vi har pratat med Leif i telefon och han är i relativt gott mod.Vi i familjen tackar för all stöd vi fått genom hjälp, sms och telefonsamtal från släkt och vänner.  

Till media och allmänheten ber vi vänligt men bestämt att telefonsamtal undanbedes. Och vi kommer att uppdatera er på denna sida när tiden känns mogen.”

Meddelandet är undertecknat av frun Kicki samt döttrarna Katrin och Kajsa.

Oklart hur illa det är

Leif Witasp, som vunnit över 2 000 segrar både som tränare och kusk, har för närvarande 20 hästar på träningslistan och så sent som i går selade stallet ut en en vinnare i Jacoby Keeper på Solvalla. Leif skulle ha hästen men ersattes av Markus B Svedberg. 

Före inlägget publicerades var Katrin i kontakt med Expressen och sade då:
– Hur allvarligt det är vet vi inte i dagsläget, läkarna har inte sagt något heller, det är oklart om man ska formulera det så.

ANNONS

Ämnen i artikeln

Taggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.