Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Östre förstärker på Färjestad

Foto: LARS JAKOBSSON / TR BILD
Ole Johan Östre. Foto: LARS JAKOBSSON / TR BILD

Ole Johan Östre startar filial på Färjestadstravet 1 november.

Publicerad:

Norrmannen Ole Johan Östre har synts flitigt i svensk travsport under en tid och satsar nu ytterligare här. Från den 1 november kommer han att hyra 24 boxar på Färjestadstravet, det skriver Trav og Galopp-Nytt.

“Stora förhoppningar”

Östre, med 42 hästar i träning, har en gård ett par mil från norska travbanan Momarken. Tanken är att vara på plats i Karlstad ett par gånger i veckan. Henrik Rudqvist kommer att sköta filialen.

– Till en början pratar vi om åtta-tio hästar där, men målet är att fylla alla boxar. Det är bara två timmar för mig att köra till Karlstad. Jag har stora förhoppningar på det här, säger han till norska tidningen.

I början av augusti vann Östre Kriteriestoet på Dannero med kallblodet Hopp Karoline (e. Bork Odin). Segern var värd 350 000 kronor. 

 

ANNONS

Ämnen i artikelnSå jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.