Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Första pallplatsen i 104:e starten?

Foto: THOMAS BLOMQVIST / TR BILD
All My Loving och Karin Persson. Foto: THOMAS BLOMQVIST / TR BILD

103 lopp, men snart är sagan all. Under fredagens lunchtävlingar i Bollnäs gör All My Loving sin sista start i karriären. Hon har ännu inte varit bättre än fyra, men amatörtränaren Karin Persson slutar aldrig att hoppas.

Publicerad:

Förra veckan publicerade Travronden ett reportage om All My Loving. Ett tioårigt sto som gjort 103 starter – utan att vara bland de tre första i mål. Ändå har Karin Persson oförtrutet tävlat vidare med sin ögonsten, men i eftermiddag är det över. 

All My Loving avslutar karriären i ett lopp på Bollnästravet klockan 14.19.
– Hon är dräktig med Cash Gamble. Hon får tävla en månad till, men börjar bli lite rund, säger amatörtränaren från Kilafors utanför Bollnäs.

Hur känns det?
– Lite tråkigt, men jag är nöjd över att jag får ha henne kvar. Gubben vill inte det.

Med en seger eller andraplats får All My Loving sexsiffrigt på kontot. Det fattas 3.800 kronor.

– Hon har inte gjort det tidigare, men jag hoppas verkligen att hon får sin peng och kommer upp i 100.000 kronor. De kan väl släppa fram henne, så att hon får avsluta med seger, säger Karin Persson.

ANNONS

Ämnen i artikelnSå jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.