Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

E3-tvåa till Villiam

Foto: Maria Holmén/Lars Jakobsson/TR Bild
Toohotforyou (höger) var tvåa i korta E3 2015. Nu kommer hon att betäckas med Villiam (vänster). Foto: Maria Holmén/Lars Jakobsson/TR Bild

Hon var tvåa i finalen av korta E3 2015. Nu går miljonstoet till avel där hon kommer att betäckas med Villiam.

Publicerad:

Fem segrar på 48 starter och 1.264.431 kronor intjänat. Nu går Fredrik Wallins egenägde Toohotforyou (e. Scarlet Knight) till avel. Det sjuåriga stoet har tävlat framgångsrikt genom hela karriären och vann bland annat finalen av Norrlands Tvååringselit 2014.

"Hjälpte mig att bygga upp rörelsen"

2015 kom hennes främsta prestation penningmässigt sett när hon var tvåa i korta E3-finalen på Gävletravet bakom Princess Face på 1.11,2a/1640 meter. En prestation värd 450.000 kronor.
– Hon är en av hästarna som betytt mest för hela min rörelse och som hjälpt mig att bygga upp den tillsammans med sin mamma Västerbofromheaven. De har hjälpt mig ekonomiskt så att jag kunnat fortsätta med travet, säger Fredrik Wallin.

Den senaste segern tog Toohotforyou 12 september i fjol när hon ledde hela vägen i ett sprinterlopp på Solvalla tillsammans med Erik Adielsson. Segertiden den gången skrevs till 1.12,3a/1640 meter.

ANNONS

Ämnen i artikeln

Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

ANNONS