Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Googoo Gaagaa fullbokad

Foto: Privat
Googoo Gaagaa. Foto: Privat

I måndags anlände Googoo Gaagaa till Sverige. Intresset för hingsten har varit stort – och han är redan nu fullbokad.

Publicerad:

Efter mindre än en vecka på svensk mark är Googoo Gaagaa fullbokad med 150 ston. Det meddelar World Trot via ett pressmeddelande.
– Trycket har varit enormt och jag har inte ens hunnit med att svara i telefon som jag önskat. Det är förstås helt fantastiskt att intresset varit så stort och jag ska inom de närmaste dagarna skicka ut bokningskontrakten, säger Robert Lindström som managerar Googoo Gaagaa, i ett pressmeddelande.

Googoo Gaagaa anlände till Broline International från USA i måndags där han stallas upp för 4.000 kronor i bokningsavgift och 44.000 kronor vid levande föl.

Googoo Gaagaa har tre hästar med i nästa veckas Kriteriefinal, Power, Bythebook och Usain Töll. På nästa veckas Kriterieauktion säljs det säljs det även sex avkommor efter Googoo Gaagaa.

ANNONS

Ämnen i artikeln

Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

ANNONS