Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Moni Makers son till avel

Foto: Thomas Blomqvist/TR Bild
International Moni inför årets upplaga av John Cashman Memorial. Foto: Thomas Blomqvist/TR Bild

Karriären är över för International Moni. Härnäst väntar avelsarbete i Pennsylvania för den toppstammade fyraåringen.

Publicerad:

International Moni tävlade med stor framgång under fjolåret då han vann Goodtimes Stakes och Carl Erskine Trot samt försök till både Breeders Crown och Hambletonian. I år har hingsten däremot haft svårare att hävda sig och nu går han till avel med drygt 700.000 dollar på kontot.

Anrika Hanover Shoe Farms kommer att erbjuda International Monis tjänster från och med nästa år. Med Love You som far och Moni Maker som mor gör hingsten skäl för sitt namn och den franskamerikanska korsningen kittlar, menar Bridgette Jablonsky på Hanovers Shoe Farms.
– Jag tror inte att det finns en märr i Kanada eller USA som inte kan betäckas med honom. Hanover kommer att stötta honom tungt, säger Jablonsky och berättar vidare att Donato Hanovers mor, D Train, ska betäckas med stuteriets nyförvärv.

Priset för International Monis tjänster är satt till 5.000 dollar.

ANNONS

Ämnen i artikelnSå jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

ANNONS