Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Marknadschef mottog Remy Nilsons Pris

Remy Nilsons pris delas varje år ut till någon nyskapande person inom travsporten.
I år gick stipendiet till en uppskattad marknadschef.

Publicerad:
Foto: LARS JAKOBSSON / TR BILD
Stefan Eriksson mottog pris. Foto: LARS JAKOBSSON / TR BILD

Sedan 2014 har Remy Nilsons Pris delats ut. Priset instiftades då Remy Nilson slutade som vd på ATG och meningen med priset var att hylla personer som är nyskapande, går sin egen väg och på sitt sätt skapar intresse för hästsporten. 

Bland pristagarna finns sedan tidigare bland annat Matteus Lillieborg och Per Skoglund. 

Årets pris tilldelades Sundbyholmtravets marknadschef Stefan Eriksson. Stefan Eriksson som är väldigt populär inom travet, mycket tack vare sina nya grepp för att locka publik och för att lyfta fram banans aktiva.

– Det här var högst oväntat, jag blev helt tagen. Jag brinner otroligt mycket för travsporten, så det här var jätteroligt, verkligen, sade Stefan Eriksson vid prisutdelningen under fredagen.

Remy Nilsons motivering löd: "För att med stor fantasi och smittande energi genom event och många olika aktiviteter tagit travsporten ut i samhället."

ANNONS

Ämnen i artikelnSå jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.