Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Nytt stipendium i Jim Fricks namn

Foto: MARTIN LANGELS / ALN / TR BILD
Foto: MARTIN LANGELS / ALN / TR BILD
Foto: X X
Foto: MARTIN LANGELS / ALN / TR BILD

Familjen Frick har bestämt sig för att instifta ett stipendium i Jim Fricks anda. Förhoppningen är att hjälpa barn och ungdomar inom travsporten.

Publicerad:

Efter det tragiska beskedet om Jim Fricks bortgång berättar familjen via ett pressmeddelande att ett stipendium i Jim Fricks namn ska instiftas.

– Pappa var så oerhört tacksam över all uppmärksamhet och positiva omdömen han fick under hela sin karriär och inte minst efter olyckan 2010. Att vi i familjen ville instifta ett stipendium tyckte han var en bra idé, säger sonen Daniel Frick.

Stipendiet riktar sig till travsportens framtidsnamn. 

”Jim Fricks stipendium skall utdelas till barn/ungdomsorganisation eller till en ung tjej eller kille. Syftet är att förbättra möjligheten för barn och ungdomar att uppleva och verka inom travsporten” står det i pressmeddelandet.

Familjen passar samtidigt på att tacka för alla fina hälsningar i samband med Jim Fricks bortgång. Begravningen kommer att äga rum i Rättviks kyrka lördagen 15 augusti. På grund av coronapandemin kommer endast kretsen av familjen och de närmaste vännerna att närvara. För andra som vill ta ett sista farväl kommer kyrkan vara öppen mellan klockan 13 och 14.

ANNONS

Ämnen i artikelnSå jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

ANNONS