Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Lars G Dahlgren börjar på TR

Foto: TR BILD
Foto: TR BILD

Lars G Dahlgren har en lång karriär som travjournalist bakom sig.
Nu ska han börja arbeta på Travtränarnas Riksförbund (TR).

Publicerad:

Under en lång period arbetade Lars G Dahlgren som fackredaktör på Travronden. De senaste åren har han varit både chefredaktör och fackredaktör på Sulkysport.

I ett pressmeddelande meddelar TR att Dahlgren nu ansluter till basorganisationen. Han kommer att jobba på kansliet tillsammans med Staffan Osterling.

– Vi är mycket glada över denna förstärkning av vår organisation. En principöverenskommelse är träffad med Lars G Dahlgren gällande en anställning inom Travtränarnas Riksförbund som inleds med i princip omedelbar verkan. Detaljerna i hur arbets- och uppdragsfördelningen blir mellan Staffan och Lars är dock ännu inte klara, säger Travtränarnas Riksförbunds ordförande Jan Halberg.

I samma pressmeddelande kommenterar Dahlgren nyheten så här:

– Resan med, och tiden på, Sulkysport har varit fantastisk och utvecklande. Men när det här erbjudandet presenterades kändes det helt rätt som något nytt och spännande att ta sig an. TR:s ledning har tankar gällande hur förbundet vill ta sig an att vara en framträdande och aktiv del av svensk travsports utveckling in i framtiden som jag tycker är intressanta, och som jag ser fram emot att medverka till att försöka förverkliga, säger Lars G Dahlgren.

ANNONS

Ämnen i artikelnSå jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.