Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Jan-Olof Molin slutar som vd och sportchef i Halmstad

Foto: LARS JAKOBSSON / TR BILD
Jan-Olof Molin. Foto: LARS JAKOBSSON / TR BILD

Jan-Olof Molin, 55, slutar i höst som vd och sportchef för Halmstadtravet.
– Nu är det dags för någon annan att ta över stafettpinnen, säger han i ett pressmeddelande.

Publicerad:

För knappt fyra år sedan lämnade han sin roll på Kanal 75 för att arbeta på hemmaplan i Halmstad som sportchef på banan. Hösten 2019 utvidgades rollen till att även innefatta vd över banan.

I ett pressmeddelande kommunicerar banan att Jan-Olof Molin väljer att avsluta sin anställning. Planen är att han finns med fram till hösten 2022 då efterträdaren ska finnas på plats och vara varm i kläderna. 

Styrelseordföranden Dag Ekner skriver i pressmeddelandet att samtal kommer att föras med Jan-Olof avseende möjligheter till att ”hitta en samarbetsform […] främst kopplat till tävlingsdagar”.

“Stänger inga dörrar”

– Vad som händer framöver är kanske lite för tidigt att definitivt svara på. Jag fokuserar fullt på mitt nuvarande uppdrag, med ett spännande år som väntar 2022. Vad som händer därefter får vi se, men jag stänger definitivt inga dörrar, säger Jan-Olof Molin i pressmeddelandet.

Travronden har sökt Jan-Olof Molin och Dag Ekner.

ANNONS

Ämnen i artikelnSå jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.