Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Annika Söderholm blir ny platschef på Dannero

Foto: MICKE GUSTAFSSON / TR BILD
Arena Dannero. Foto: MICKE GUSTAFSSON / TR BILD

Som en del av samarbetet mellan Dannero och Bergsåker tar Annika Söderholm över som platschef på Dannero. Samtidigt fortsätter Henrik Montin som travbanechef på båda banorna.

Publicerad:

Annika Söderholm, verksamhetsansvarig på Bergsåkers travskola tillträder från och med årsskiftet som platschef på Dannero. Det är ett resultat av samarbetet banorna emellan. Henrik Montin är  just nu platschef på banan. Han blir istället travbanechef men lämnar över det operativa ansvaret till Annika Söderholm som fortsatt kommer vara anställd på Bergsåker och arbeta 50 procent på Dannero.

– Det känns väldigt bra att ha Annika på plats på Dannero. Hon har stor kunskap och erfarenhet av travsporten och känner dessutom Dannero väldigt bra då hon arbetat här tidigare, Detta blir en perfekt lösning för både Bergsåker och Dannero. Jag kommer att ha kvar det övergripande ansvaret för både Bergsåker och Dannero, men jag lämnar över det dagliga arbetet till Annika säger Henrik Montin till Danneros hemsida.

Annika Söderholm ser fram emot att komma tillbaka till sin hemmabana.

– Det känns spännande och jättekul att ha fått denna möjlighet. Dannero är, förutom min hemmabana, en jättefin anläggning med stor utvecklingspotential på många sätt. Jag ser fram emot att tillsammans med alla jobba för att Dannero skall utvecklas ytterligare på många sätt!, säger Annika Söderholm till Danneros hemsida.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.