Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

ATG går in som sponsor till Svensk Handboll

Foto: ATG Pressbild/Maria Holmén
Lena Runströmmer, vice ordförande på Svenska handbollsförbundet. Hans Lord Skarplöth, vd på ATG, Fredrik Rapp, ordförande Svenska Handbollsförbundet. Foto: ATG Pressbild/Maria Holmén

ATG breddar sin synlighet utanför hästsporten.
Från och med 1 juli kommer ATG att vara Svensk Handbolls sponsor.

Publicerad:

Avtalet sträcker sig över fyra år med option på ytterligare två år. Under de senaste åren har ATG positionerat sig i sports värld bland annat genom sponsorskap inom ishockey och skidskytte.

– Handbollen berör och väcker härliga känslor, inte bara på planen utan också utanför. Därför är ATG både stolta och glada över att bli en del av Svensk Handboll framöver. Vi delar många värde- ringar och arbetar båda för allas lika värde, jämställdhet och mångfald. Tillsammans med Svensk Handboll vill vi nu utveckla upplevelsen både på och utanför handbollsplanen, säger ATG:s vd Hans Lord Skarplöth i ett pressmeddelande.

Handbollen har under 25 års tid varit sponsrade av Svenska Spel.

ANNONS

Ämnen i artikeln

Taggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.