Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Stig H Johansson hyllas på Solvalla

Foto: LARS JAKOBSSON / TR BILD
Stig H Johansson framför E-läktaren. Foto: LARS JAKOBSSON / TR BILD

Stig H Johansson lämnade in sin licens vid årsskiftet.
När hemmabanan Solvalla – där han blev champion 27 år i följd – arrangerar STL-tävlingar i början av februari kommer han att hyllas.

Publicerad:

I ett pressmeddelande berättar Solvalla om nyheten. Stig H Johansson är inte längre aktiva travtränare och en enastående karriär ska hyllas på Solvalla den 3 februari.

– Han kommer att få ett eget lopp som dedikeras till hyllandet av hans karriär där han också är prisutdelare. I Solvalla-TV kommer vi att göra återblickar på hans karriär och vi har även en uppskattad Kahoot-tävling (digital frågesport, reds. anm.) som helt och fullt handlar om honom, säger marknads- och kommunikationschefen Markus Myron.

Vilket är ditt bästa Stig H Johansson-minne?

– Elitloppet 2000 med Victory Tilly. Det är inte bara mitt största Stig H Johansson-minne utan det är min största travupplevelse utan egen starthäst och även min starkaste arenaupplevelse. På det sättet som hela publiken delade segerglädjen med Stig var fantastiskt.

Läs mer om Stig H:s fantastiska karriär här.

ANNONS

Ämnen i artikelnSå jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.