Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Digital travgala på Gävletravet

Foto: MALIN ALBINSSON / TR BILD
Ifjol vann Fredrik Wallins Activated både Stochampionatet och Drottning Silvias Pokal. Foto: MALIN ALBINSSON / TR BILD

Gävletravet sköt upp sin travgala när covid-19 bröt ut. Nu har gästrikebanan beslutat sig för att uppmärksamma 2019 års framgångar digitalt.

Publicerad:

Under fem vardagar kommer Gävletravet att uppmärksamma och prisa de aktiva som var mest lyckosamma under 2019. 14 mars skulle Gävletravets travgala ha ägt rum, men den sköts på framtiden på grund av coronaviruset. Nu har Gävletravet beslutat att anordna årets travgala digitalt mellan 12 och 16 oktober.

På sin hemsida skriver man följande: ”2019 hade Gävletravet ett fantastiskt år ute på travbanorna – troligen det bästa någonsin från våra hästar och aktiva.

14 mars var det planerat för travgala på Gävletravet, vilket vi fick skjuta upp eftersom covid-19 slog till. Tyvärr har vi inte kunnat arrangera galan senare under året så för att försöka göra det bästa av situationen har vi nu bestämt att köra årets travgala digitalt.

Måndag 12 oktober fram till fredag 16 oktober kommer vi att arrangera galan digitalt med alla nomineringsfilmer som var avsedda för den planerade galan på Gävletravet. Vi kommer att presentera några vinnare varje dag i våra sociala kanaler som hemsidan, Facebook och Youtube.

Vi önskar er trevligt nöje framför skärmarna där ni kan minnas tillbaka på fantastiska travminnen från 2019!”

ANNONS

Ämnen i artikeln

Taggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.